Wie zijn wij?


Een onderdeel van SMC SportMáx is het Cycle Performance Centre. Dit is het performance lab voor alle Nederlandse fietsers, van mountainbikers tot aan racefietsers. Iedereen die het beste uit zichzelf naar boven wil halen, en dat op een gezonde manier, vertrekt in het Cycle Performance Centre.

Waar staan we voor?


Het Cycle Performance Centre van SMC SportMáx is hét expertisecentrum voor alle fietsliefhebbers, of u nu wekelijks een rit rijdt of een professioneel bestaan nastreeft. Wilt u weten hoe uw conditie ervoor staat? Staat uw fiets wel juist afgesteld of heeft u last van een slepende blessure? Voor deze en andere vragen is het Cycle Performance Centre de place to be. Tal van specialisten, met ieder eigen, onderscheidende expertise, staan voor u klaar.

 

Waar gaan we voor?


De populariteit van fietsen zit al jaren in de lift. Bij het Cycle Performance Centre streven we ernaar dat mensen de fietssport op een gezonde manier bedrijven. Het Cycle Performance Centre verleent zorg en ondersteuning en zoekt steeds naar innovaties. We verrichten zelf regelmatig onderzoek naar onderwerpen die in de fietswereld spelen. Het Cycle Performance Centre is daarmee dé startplek voor elke fietser.