Over SMC SportMáx

 

Wie zijn wij?


Met een batterij aan sportartsen, bewegingswetenschappers en andere specialisten is SMC SportMáx hét sportexpertisecentrum van Nederland. We spelen in op de toenemende behoefte aan verantwoord bewegen, sporten en presteren. Wie op een gezonde manier wil bewegen of sporten, begint bij SportMáx.

Waar staan we voor?


SMC SportMáx heeft een passie voor gezond bewegen. Gezond bewegen levert een grote bijdrage aan de kwaliteit van leven van mensen. Bij SMC SportMáx combineren we wetenschappelijke en medische expertise. Daardoor zijn we de expert op het gebied van fysieke belasting en belastbaarheid in relatie tot bewegen en sport.

Topsporters, mensen die vitaal willen blijven, sporters met een blessure, mensen met een handicap of (chronische) ziekte; iedereen kan en mag aankloppen voor ondersteuning. Wij handelen steeds vanuit de behoefte van onze klant, iedere klant is voor ons een topper.

De specialisten van SMC SportMáx kennen de laatste ins en outs als het gaat om gezondheid en inspanning. We blijven onszelf steeds verbeteren en innoveren door onderzoek te doen naar nieuwe ontwikkelingen in de wereld van bewegen, sport en gezondheid.

 

Waar gaan we voor?


Bewegen voor iedereen is onze zorg! Het is bewezen dat bewegen een effectief middel is om mensen fit en gezond te houden of te krijgen. Dat geldt voor iedereen, van de niet-sporter tot (top)sporter en van mensen zonder tot mensen met gezondheidsklachten.

SMC SportMáx helpt mensen zo lang mogelijk gezond en verantwoord te bewegen, sporten en/of presteren. Daarvoor zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe interventies om dit te kunnen realiseren.

SMC SportMáx wil op het gebied van vitaliteit en bewegen bepalend zijn en als bepalend gezien worden. We zijn dé vraagbaak, informatiebron en inspiratiebron. Dit doen we niet alleen, maar vooral samen. Samen met elkaar en partners.