Sportmedisch netwerk

SMC SportMáx hecht veel waarde aan het samenwerken met gerenommeerde sportmedische instellingen in de regio. Met de juiste partners werken wij aan het sluiten van de cirkel signalering, behandeling en revalidatie met betrekking tot sportblessures. hieronder staan onze partners, die onze ambitie helpen te verwezenlijken.

Aangesloten partners:

 

Fysiotherapie Bladel is begin 2013 opgericht door Rob van Brakel en Harm Köhne.

Het adres voor bewegen, vitaliteit en revalidatie! Bij ons bent u altijd van harte welkom, ook zonder blessure natuurlijk.

Ons gezondheidscentrum is in april 1980 van start gegaan. Negen jaar later namen wij het huidige gebouw in gebruik.

Het is voor ons van belang om het “gezondheidsprobleem” van de patiënt te behandelen waarbij de “persoon” centraal staat.

Fysiotherapiepraktijk G.A. Daane beoogt kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden in samenspraak met de wensen en doelen en actieve bijdrage van betrokkene(n).

Centrum voor fysiotherapie Franken is een jonge, energieke praktijk. Met onze kennis, kunde en goede samenwerking met andere (para-) medische specialisten helpen wij u graag vooruit!

Paramedisch behandelcentrum Sportplein Eindhoven is in 2010 opgericht en gevestigd aan de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek.

Hebt u klachten aan uw schouder, nek of bovenarm? In het Schouder Expertise Centrum kunt u vertrouwen op een goede diagnose en de beste, doelmatige behandeling.

Bij Fysiotherapie Hagenaars & Maas kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaande, gespecialiseerde zorg met een persoonlijke benadering afgestemd op uw specifieke klacht en /of hulpvraag.

Onze praktijk is in 1975 met zorg opgericht door Joost Claessens en bijna 35 jaar later door zijn zoon, Remco Claessens en compagnon/vriend Martijn van de Rijt overgenomen.

B-Fysic is dynamisch en voortdurend in ontwikkeling. Ons kenmerk is dan ook "innovatief in zorg".

PECE Zorg is gespecialiseerd in orthopedische revalidatie, sportysiotherapie en manueel therapie . We helpen mensen met (sub)acute of chronische klachten aan het bewegingsapparaat.

Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh is een dynamische organisatie waar “optimaal gezond zijn” draait om bewegen.

Fysio- en Manuele therapie Van Hoof wil haar cliënten excellente zorg bieden. Hierbij zijn samenwerking, professionaliteit, vertrouwen, prettige sfeer en transparantie de sleutelwoorden.

Iedere patiënt van Fysiotherapie Rinus Louwers moet kunnen rekenen op goede zorg van de hoogst mogelijke kwaliteit.

MERAS Fysiotherapie is dé HKZ gecertificeerde fysiotherapie praktijk van Eersel.

 
 

bel ons

040 - 888 6040
(blessures)

040 - 333 3026
(keuringen, CPC, fietspositie metingen)

contact

laat ons contact opnemen
of
kom ons opzoeken

Bel mij terug

Naam*
Vul uw naam in a.u.b.

Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in a.u.b.

Ongeldige invoer

Contactgegevens

Sportcomplex
Eindhoven-Noord
Vijfkamplaan 8
5624 EB Eindhoven

Locatie Veldhoven
route 207 (via de zij-ingang)
De Run 4600
Postbus 7777
5500 MB Veldhoven